Danes stavka na RTV. Namesto dnevnika črnina. Ga boste pogrešali?

Na RTV bodo stavkali. Seveda ne vsi, le nekaj 100 oportunistov, ki želijo, da je RTV po meri socializma iz prejšnjega režima.

Za danes na RTV  napovedujejo celodnevno opozorilno stavko novinarjev. Tokrat bodo vse informativne oddaje na TVS, vključno s TV Dnevnikom in z Odmevi ter oddajami o športu in kulturi, »zatemnjene«, podobno bo na spletnih straneh MMC, so zapisali na njihovem spletnem portalu. 

Pa jih bo kdo pogrešal? To vprašanje smo že včeraj zastavili našim “tviterašem”. Glasujte:

Zaostrovanje stavke s prekinitvijo dela napovedujejo predvsem na TV in na MMC. Novinarji ne bodo delali, vsebine bodo prilagojene stavki. Vse informativne oddaje na televiziji in portalu bodo »zatemnjene«, predvajali bodo le zakonsko določen minimum javne službe in stavkovno sporočilo, prav tako v oddajah o športu in kulturi, ki sledijo dnevnoinformativnim oddajam. 

A Slovenke in Slovenci, bodo klub temu dobili polno položnico za plačilo RTV prispevka! Vse bralce našega portala pa tako vabimo, da si ogledajo informativne oddaje na drugih televizijah. Planet TV, Planet 18, ob 18-i uri, Svet na kanalu a ob 18-i uri, POP TV, 24ur ob 19-i uri, ter novice vsako polno uro na Nova24TV.

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
49%
5.1km/h
20%
8°C
11°
6°
7°
Wed
3°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA