Darko Milanič odločno: Ne bom odstopil!

Nogometaši 1. slovenske lige Telekom Slovenije odhajajo na zimsli premor. Mariborčani, ki so temovanje zaćeli s porazom, kasneje bolje nadaljevali in končali z neodločenim izidim proti zadnjeuvrčenemu muštvu.

Milanič: “Ne, nikakor ne bom odstopil”

Mariborski nogometaši so prvi del tekmovanja končali (le) na tretjem mestu. Poraz proti Triglavu v predzadnjem kolu in neodločen rezultat proti Rudarju v zadnjem kolu pa je pri navijačih prspevlalo za dodatno jezo. Zato so se tudi na družbenih omrežjih začeli pojavljati pozivi k odstopu trenerja Darka Milaniča.

Trenerju Darku Milaniču po sobotni tekmi s Kranjčani zagotovo ni bilo lahko. Takrat je dejal, da v obračunu z Rudarjem pričakuje dober odziv moštva. Pa ga je dobil? “Odziv je bil odličen. Tekma je bila na takem igrišču, proti nasprotniku, ki se je tako nizko branil, zelo, zelo dobra. Razen realizacije, ki je izredno slaba, glede na to, kar smo si priigrali,” je dejal Milanič.

Maribor je izpadel iz Evrope, prav tako tudi iz slovenskega pokala, na zimski premor pa bo odšel (šele) kot tretji. Posledično je ob koncu druženja z novinarji moral odgovoriti tudi na vprašanje, ali razmišlja o odstopu. Darko Milanič je takšno vprašanje zelo verjetno pričakoval, tako da je kot iz topa izstrelil: “Ne, nikakor.”

So se pa na družbenih omrežjih pojavili komentarji mariborskih navijačev. Poglejmo nekatere:

Kakšno pa je vaše mnenje? Ali bi Darko Milanič moral odstopiti?

vtr: Ekipa24, Facobook

GM