Aleksandra Pivec

Napadi levih medijev se očitno nadaljujejo, tudi pri tistih politikih, ki šele vstopajo v politični prostor. Tako je tudi z Aleksandro Pivec?

Dnevnik z lažno novico nad Aleksandro Pivec?

Spominjamo se, kako je 24ur in RTV SLO skoraj raztrgal takratno kmetijsko ministrico Pivčevo zaradi afere s spornim plačilom prenočišča v Izoli.

Kot danes poročajo iz novoustanovljene stranke Naša dežela, pa naj bi se danes v Dnevniku privoščili laž in zavajanje. “Gre za hudo zlorabo državnih institucij in medijev, kjer se dr. Aleksandro Pivec namerno blati in se hkrati posega v njene ustavne pravice, tudi z zlorabo njenih otrok,” so zapisali v sporočilu. “Za tako nizkotna ravnanja v medijih ne bi smelo biti prostora. Žal je časopis Dnevnik z lažjo, povezano s plačilom bivanja za otroke, dr. Aleksandro Pivec ponovno osebno blatil in jo diskreditiral. Resnica glede plačila je, da je stroške nastanitve v hotelu tudi za svoje otroke dr. Aleksandra Pivec v celoti plačala sama takoj, ko ji je občna Izola izstavila račun. To je jasno razvidno iz ugotovitev KPK, katerih kopijo vam pošiljamo in plačilnega naloga, ki ga je poravnala dr. Aleksandra Pivec. Vse ostalo so zlonamerne manipulacije, ki izrabljajo otroke z namenom medijskega in političnega linča,” so zapisali v stranki Naša dežela.

 

Račun, ki ga je Pivčeva plačala

Kot smo že večkrat zapisali, laž je nesmrtna duša levičarjev. Gre v tem primeru tudi za leve novinarje?

PM