Dnevnik že napihuje! Jože P. Damjan najbolj vroč kandidat za mandatarja?

Jože P. Damjan, gneča
Jože P. Damjan: slika: Nova24 TV

Potem, ko je levi četvorček opozicije predstavil svojega t.i. tehničnega mandatarja, so levičarski mediji napihnili še v anketah.

Napihovanje levičarskih medijev

Vulgarnega Jožeta P. Damjana naj bi po anketi Dnevnika sodeč podpiralo kar 46,4 odstotkov anketirancev, proti njemu je 32,2 odstotkov ljudi, medtem ko se preostali opredelili, da nimajo pojma o čem se gre. Podporo koaliciji ustavnega loka je izreklo 51,9 odstotka vprašanih. Odločali pa so tudi o tem, ali naj se nekdanji koalicijski partnerici v Šarčevi vladi pridružita tudi DeSUS in SMC. Dolgoletni vladni stranki DeSUS so namenili 49,1 odstotkov, stranko SMC pa 44,1 odstotkov podpore, da bi se morali pridružiti novemu projektu tranzicijske levice.

Preberite tudi: Na dan prihajajo nove umazane podrobnosti “odrešenika” Jožeta P. Damjana?


Na levičarki televiziji POP TV pa bi očitno radi imeli kar dva predsednika. Tako Tanjo Fajon, kot Jožeta P. Damjana.

Ne glede na vse, kaj si želijo v glavnih medijskih satelitih levega omrežja Dela, Dnevnika, Mladine, Večera, RTV Slovenije in POP TV, bo o njihovih željah odločalo 90 poslancev v državnem zboru. Dokler bo medijsko skonstruirana koalicija imela le 39 glasov, lahko Damijan še vedno tuhta, kako bo odplačal svoj frankovski dolg v vrednosti več kot 500 tisoč evrov, medtem pa bo lahko svojo vulgarnost spet lahko potešil na tviterju.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA