Do predsednice “vseh” ne morete kar tako. Morate imeti vsebino!

Nataša Pirc Musar, slika Žurnal24

Nataša Pirc Musar, predsednica vseh ne bo vsem odpirala vrat predsedniške palače. Morali boste imeti vsebino.

Predsednica države Nataša Pirc Musar je obljubila, da bo predsednica VSEH.  A je svoj pravi obraz pokazala že, ko NI sprejele predstavnikov društva 1. oktober. Za njih ni našla časa, pa čeprav so imeli, kot se je sama izrazila VSEBINO!

Predsedniška palača ne bo namenjena vsem, tudi ob praznikih je ne boste mogli obiskati, razen ob dnevu državnosti. Piše Siol.net. Vse organizacije, tudi šole, ki želijo na obisk v predsedniško palačo, pa morajo tja priti z vsebino. “Gre zlasti za teme, ki sem si jih izbrala kot del predsedniškega programa, pri šolah pridejo najbolj v poštev podnebne spremembe in medgeneracijska solidarnost,” pravi. Poleg tega pa izpostavlja še samooskrbo in prehransko varnost, zdravstvo, človekovo varnost, mednarodne odnose in pokojninsko reformo. 

Prav pri tej zadnji temi, pogovoru o pokojninski oskrbi  se je Nataši Pirc Musar že zataknilo. Zato je bila tudi glasno izžvižgana na nedavnih upokojenskih protestih. 

Vloga predsednica Slovenije ni le bruhanje neumnosti ampak delo za VSE. Tako za Milana Kočana, kot recimo za Pavla Ruparja. Ampak tega predsednica očitno še ni dojela.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.