Dobra novica! Dva trgovca v Mariboru bosta oskrbovala ljudi v karanteni!

slika: blog.uporabnastran.si

Mestna občina Maribor je sklenila dogovor z dvema trgovskima podjetjema, ki bosta občanom, ki so v samoizolaciji ali karanteni, na dom dostavljali osnovne prehranske in higienske izdelke.

DOSTAVA OBČANOM V KARANTENI

Ker so na Mestni občini Maribor v času epidemije covid-19 v prvi polovici tega leta ugotavljali, da ima relativno veliko občanov, ki so bili v samoizolaciji ali karanteni, težavo z dostopom do najnujnejših prehranskih in higienskih izdelkov, želijo pred novim širjenjem okužbe zagotoviti, da teh težav tokrat ne bi bilo. Piše portal maribor.info.

Naročila občanov, ki ne morejo priti do trgovine, bosta trgovca sprejemala po elektronski pošti ali telefonu in jih dostavljala na celotnem območju občine. Najnižja vrednost enega naročila je 30 evrov. Trgovca sta se zavezala, da bosta v okviru tega sodelovanja z mariborsko občino naročene izdelke prodajala po enakih cenah kot v redni prodaji.

Pri dostavi na dom morata trgovca izvajati vse zaščitne ukrepe, ki so potrebni za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

SIFA
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.