Dom ustvarjalnosti mladih (DUM) ponovno odpira svoja vrata!

Dom ustvarjalnosti mladih
Slika : ZPM Maribor

Iz Zveze prijateljev mladine Maribor sporočajo, da ponovno odpirajo svoja vrata.

Ustvarjalne delavnice bodo tako ponovno odprte vsak dan, od ponedeljka do petka, med 15. in 19. uro. Za začetek vabimo na ustvarjalno druženje ob izdelovanju živalic iz odpadnega blaga, vremenskih slik iz papirja, nakita, origamijev in trgank ter slikanju pomladanskih dreves s tehniko pihanja, v tednu dneva mamic pa bomo izdelovali tudi voščilnice, rožice iz volne in okrasne lončke za rastline.

Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 se je na delavnico potrebno predhodno prijaviti na 040 433 511 ali [email protected], izpolniti izjavo o zdravstvenem stanju udeleženca delavnice, po prihodu je potrebno upoštevati  tudi ostala navodila za varno izvajanje dejavnosti v DUM-u:

  • razkuževanje rok
  • uporaba zaščitnih mask v skupnih prostorih (hodniki, stranišča …) in za otroke od 6. razreda dalje tudi v delavnici, maske otroci prinesejo s seboj
  • vzdrževanje razdalje (min. 1,5 m)
  • starše in skrbnike prosimo, da otroke na dejavnost spremljajte do vhoda v DUM, kjer jih po končani dejavnosti tudi počakate
  • otroci lahko prihajajo na dejavnosti le v primeru, če so zdravi in brez znakov okužbe

Dodatne informacije: INFO-DUM, 02 229 94 50, 040 433 511, [email protected].

VREME

Maribor
delno oblačno
94%
0.5km/h
45%
11°C
13°
10°
11°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.