Slovenija zna in zmore. To dokazuje tudi v boju proti nevidnemu sovražniku – koronavirusu, s katerim se borimo zadnje čase. Ampak, kot piše skupina Domoljubi prihajajo lepši dnevi in nad Slovenijo bo kmalu posijalo tudi sonce.

Domoljubni koncerti v vsako slovensko vas

Slovenci smo trdoživ in vesel narod, katerega veže tudi pesem in ljubezen do domovine. In čeprav ima v teh dneh Predsednik vlade Republike Slovenije, gospod Janez Janša obveznosti in skrbi, pa najde pot tudi za ustvarjanje. Prelepo besedilo, o Sloveniji, ki ga je napisal Janez Janša bo v dnevih, ki prihajajo po epidemiji dobilo epilog z glasbo v izvedbi Korada, Boška in Domoljubov. To bo pravi balzam za rane, katere bo treba hitro pokrpati.

Korado in Boško s skupino Domoljubi sta na pobudo poslanca DZ RS Marjana Pojbiča pesem ustvarila z vso dušo in srcem za našo domovino. S to potezo želi  skupina preko glasbe pokazati in dokazati, da se domovinska pesem da približati ljudem ter, da je to tisto kar bi morali imeti v sebi vsak dan! Še posebej sedaj v teh težkih trenutkih za Slovenijo!

“Živimo v najlepši deželi  ne svetu in moramo jo imeti radi, ter jo spoštovati. In čeprav je besedilo nastalo še pred epidemijo koronavirusa, je sedaj pravi čas da pesem dobi tudi krila. Sedaj je čas, ko se ne delimo na leve in desne in čas ko moramo biti povezani v eni samo besedi Slovenija,” so zapisali Domoljubi bend.

Korado in Boško skupaj s skupino Domoljubi so pesem že posneli in le še čakajo na izid prvenca. Prav tako pa obljubljajo, da bodo takoj po uspešnih ukrepih in dokončni ustavitvi epidemije pripravljali prave domoljubne koncerte po vsej Sloveniji.

Komaj čakamo…

MG