dr. Nina Krajnik: “Volitve so pokazale kako močna je globoka država!”

leva elita
leva elita, slika Nova24TV, slika je simbolna
Volitve so pokazale kako

Letošnje parlamentarne volitve so pokazale, da so novi obrazi v politiki, ki jih nastavi globoka država, še kako aktualni. Isto se je zgodilo tako z Mirom Cerarjem, kot Marjanom Šarcem in sedaj Robertom Golobom.

Napumpani  od levih medijev prihajajo na prizorišče leve politične srenje novi in novi obrazi. Kot nekakšni odrešeniki Slovenije ljudem obljubljajo nebesa, boljše življenje, napredek in razvoj. A dlje od nebuloz še niso prišli. primimo se torej za denarnice, kajti država nam zagotovo ne bo več pomagala.

“Rezultat volitev pa kaže, kako močna je globoka država. Tisti, ki so privatizirali družbeno lastnino in javni prostor, še danes izvajajo družbeno nadvlado, ki se vrši preko univerz, kulture, medijev,” pa je dejala dr. Nina Krajnik. In še kako prav ima.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
72%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.