Drama sredi Ljubljane. Kombi poln migrantov v semafor. Ena oseba umrla

policija državljana
Slika: policija

V nedeljo, 19. decembra zvečer, je na Trgu mladinskih delovnih brigad prišlo do prometne nesreče, v kateri je umrl eden migrant. V kombiju jih je prevažal  Kosovar.

Voznik kombija, v katerem so prevažali ilegalne migrante, naj bi po prvih podatkih bil državljan Kosova, ki ni ustavljal na znake policije ne na primorski avtocesti ne na Tržaški cesti v Ljubljani. Lov na kombi z ilegalnimi migranti se je končal na Trgu mladinskih delovnih brigad, kjer je voznik ilegalnih migrantov z vozilom trčil v semafor.

V kombiju je po prvih informacijah bilo poleg voznika še šest ilegalnih migrantov. Po trditvah policije njihove identitete še niso uspeli potrditi. Po prometni nesreči so organi pregona vozniku razbitega kombija odvzeli prostost. piše portal Nova24TV.

Policisti so po nesreči začeli preiskavo za namene ugotavljanja vseh okoliščin dogodka in nesreče. Na ogled prizorišča nesreče sta prišla tudi pristojni državni tožilec in preiskovalni sodnik, še naprej pa poteka zbiranje obvestil. Več informacij naj bi bilo znanih v ponedeljek, 20. decembra 2021.

Policija je zaradi prometne nesreče cesto na tistem odseku zaprla in uredila obvoz.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.