Drama v državnem zboru. Sukićeva znorela zaradi slike svete družine. Grims jim je nalil čistega vina

Državni zbor.SDS moški
slika: DZ RS

DZ je obravnaval vladni predlog sprememb družinskega zakonika, ki predvideva izenačitev partnerjev v istospolnih in raznospolnih zvezah, vključno z možnostjo posvojitve otrok.

Če boste predlog sprejeli, boste postali grobarji slovenskega naroda, je med drugim dejala Alenka Helbl iz SDS. “Če samo enemu otroku zagrenimo življenje, smo naredili veliko napako,” je dejala

Umetno pravico se postavlja nad pravico otroka, ki je mednarodnopravno zaščitena, pa je dejal Grims in poslancem koalicije nalil čistega vina, ter jim prebral člene mednarodnega prava o človekovih pravicah.  To kar prelagate je v očitnem nasprotju s temeljno listino o človekovih pravicah. Je dejal Grims.

Branko Grims: ” Tace stran od naših otrok!”

Predsedujočo parlamenta Natašo Sukič je med razpravo zmotila slika upodobitve svete družine po krščanski religiji, ki jo je nekdo nalepil na balkon dvorane Državnega zbora.

Le kako bi Sukičeva reagirala, če bi nekdo na balkon državnega zbora obesil recimo sliko Che Guevare

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
90%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
1°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA