Društvo 1. oktober z upokojenci odhaja v Bruselj iskati pravico

Pavle Rupar, shod upokojencev

Ker v lastni domovini ni posluha za upokojence, gre društvo 1.oktober s številnimi privrženci pravico za njih iskati v Bruselj. V srce Evrope!

“Danes, na rojstni dan naše Domovine se skupina okoli stotih upokojencev odpravlja v Bruselj iskat pravico za poštene pokojnine vseh,” je zapisal Pavel Rupar, za vse upokojence neglede katerega političnega, verskega prepričanja ste, neglede katere nacionalnosti ste. “Borimo se tudi za tiste, ki se nam posmehujete, čeprav veste, da ste prevarani, tudi za tiste, ki nam zapirate prostore in nas zaničujete! ZA VSE GREMO, razlik med ljudmi ne poznamo! Pravi Rupar.


Prvi oktober na poti v Bruselj

Slovenski vladarji dr. Robert Golob, Urša Klakočar Zupančič, Nataša Pirc Musar vas nočejo poslušati, za vaše tegobe jim več kot očitno ni mar! Medtem, ko zlahka podražijo oskrbovalnine, hrano in energijo, so naše pokojnine mizerno nizke in nepravične, nevredne dostojnega in dostojanstvenega življenja! Društvu “Inštitut 1. oktober”, ki se edino srčno bori za boljše življenje upokojencev so zaprli vsa vrata, z nami se ne želijo pogovarjati, ker smo mi vi! Preprosti in zgarani upokojenci,” je zapisal Pavel Rupar.

Ljudska iniciativa “Glas upokojencev” bo na stanje opozorila Evropski parlament, poslance in pristojne v EU , tuje medije in vse, ki nas bodo želeli poslušati! ZA VAS GREMO NA DOLGO IN NAPORNO POT, ZA SLOVENIJO GRE!

To pa je pred potjo v Bruselj, povedal Pavel Rupar na otvoritvi odbora 1. oktober na Ptuju:

Rupar pravi da bodo v Bruslju  zavihrale slovenske zastave in da se bo pela slovenske pesem in kar je najbolj bistveno. V Evropskem parlamentu bodo izvedeli resnico!

VREME

Maribor
jasno
37%
8.2km/h
0%
33°C
34°
31°
32°
Wed
20°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
18°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.