Družba Hit začasno zapira vse igralnice v Sloveniji

Foto: Facebook stran Mond, Resort & Entertainment
Foto: Facebook stran Mond, Resort & Entertainment

Po zaprtju Goriških igralnic so se po sklepu uprave družbe Hit včeraj zaprle tudi preostale igralnice, ki jih družba Hit upravlja v Sloveniji.

Minuli torek je družba Hit zaradi preventivnih ukrepov povezanih s širitvijo koronavirusa zaprla štiri igralnice na širšem Goriškem (Park, Perla, Drive-in in Aurora). Po sklepu uprave družbe Hit so v četrtek, 12. marca 2020, ob 16. uri, sledila zaprtja še preostalih igralnic matične družbe Hit (Korona v Kranjski Gori, Fontana v Rogaški Slatini, Mond v Šentilju) in igralnega salona Casinò Larix v Kranjski Gori, ki ga upravlja odvisna družba Hit Larix. Odpovedani in prestavljeni so tudi vsi glasbeni koncerti in razni dogodki, ki jih prireja omenjena družba.

Vse igralnice bodo predvidoma zaprte do petka, 20. marca 2020.

Zaposleni bodo v tem času prejeli odločbe o čakanju na delo. »Uprava družbe se je za ta izredni poslovni ukrep odločila zaradi zaostrene varnostne situacije, povezane s širitvijo koronavirusa. Poslovanje družbe Hit in igralniški turizem sta izrazito izvozno naravnana, večina gostov k nam prihaja iz sosednjih držav. Zaradi zagotavljanja varnosti zaposlenih in širšega prostora, v katerem delujemo, je taka odločitev v tem trenutku nujna,« je povedal predsednik uprave družbe Hit, Tomaž Repinc.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
43%
4.1km/h
20%
7°C
10°
4°
4°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA