Drzni ropar odtujil denar in zlatnino

Policisti PP Maribor II so obravnavali veliko tatvino. Neznani storilec je 11.10.2018 med  18.30 in 20.30 uro pristopil do stanovanjske hiše v Mariboru ter  po stopnicah na vzhodni strani stanovanjske hiše prišel do vrat terase in z neznanim  predmetom na vzvod vlomil skozi ta vrata.

V notranjosti hiše je odšel v garderobo, od koder je odtujil 3500 evrov gotovine, nato je odšel v zgornje nadstropje v spalnico, kjer je iz omare vzel šatuljo z zlatnino, v vrednosti okoli 5000 evrov.  S tem dejanjem je oškodoval  39 letnega Mariborčana za kar okoli 8.500,00 EUR.

Bodite pozorni kje puščate denar in zlatnino.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.