Dve leti po humanitarni akciji. Kris in starši s čustvenim sporočilom!

krisa
slika: družbeno omrežje

Danes mineva dve leti odkar se je pri zbiranju sredstev za zdravljenje malega Krisa Zudicha združila vsa Slovenija, vse generacije. 

Oglasil se je mali Kris

Zbralo se je celo več denarja, kot ga je za zdravljenje v Ameriki potreboval Kris in njegova družina. Zgodba ima še srečnejši konec kot ta, Krisu se je stanje po zdravljenju namreč zelo izboljšalo in zato so se danes v njegovem imenu na omrežju Facebook še enkrat zahvalili vsem, ki so se takrat odzvali klicu na pomoč. 


Mama in Papači sta že ob rojstvu spoznala, da sem poseben fantek. Kmalu je spoznanje potrdila tudi diagnoza. Danes minevata 2 leti odkar ste mi omogočili, da svojo posebnost na najbolj srčne in raznolike načine vsako dnevno pokažem vsem v moji bližini Vsem mojim posebnim prijateljčkom sporočam, da skupaj smo močnejsi in zmoremo preko vseh zaprek.  Velik objemček pošiljam moji Palčici Pomagalčici in vsem škratkom daleč okoli.

P.M.

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.