..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Edvard Kadič: “Pri Golobu gre za socialistične floskule, ki prikrivajo turbo kapitalizem!”

Edvard Kadič, slika: edvardkadic.com

 Voditelj Bojan Požar se je v oddaji Ura moči na Planet TV z gostoma Edvardom Kadičem in Boštjanom M. Turkom dotaknil predvsem retorike najverjetnejšega kandidata za mandatarja Roberta Goloba.

“Golob nima nobenega razmerja do resničnosti besed, ki jih postavlja v prostor. Recimo tole o hlapčevstvu, to, kar je povedal v prvotni izjavi, spominja na Cankarja in na elektriko in na zahodno evropske modele gospodarstva, potem doda še Mongolijo ali pa Atlantido, kar je spustil, tam je tudi socializem,” je povedal  Boštjan M. Turk. “Poleg tega pa Golob izvaja čisto retoriko Levice,” je še povedal sogovornik.

“Gre za socialistične floskule, ki prikrivajo ‘turbokapitalizem’ in v tem primeru od sebe daješ neke izraze, neke nalepke in to delaš v presežnikih. ‘Mi bomo to naredili čez pet let, boste videli, kako bo nekoč v prihodnosti.’ Sam pa tukaj in zdaj izvajaš najbolj brutalen ‘turbokapitalistični’ pristop. Zato kot sem že omenil v eni izmed teh oddaj, gre za golobizem, na eni strani torej skrivanje za socialističnimi floskulami in kapitalizem, na drugi strani pa revanšizem,” je Golobovo retoriko razčlenil Edvard Kadič.

vir:Siol.net

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
90%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.