Edvard Kadič: “Šarec zveni, kot bi spil kak kozarček preveč!”

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Po tem, ko je Šarec imel  najbolj butast televizijski intervju doslej, so ga pod drobnogled vzeli še drugi ljudje, da pokomentirajo njegov zelo nenavaden nastop.


ŠAREC ZVENI, KOT BI SPIL KOZARČEK PREVEČ 

In če je mene, Marjana Šarca, volilo toliko in toliko ljudi, zato da bom namesto njih hodil v državni zbor in se kregal in vršil svojo nalogo ali karkoli, potem moram to nalogo vršiti, ko pa te vlade ne bo več, in bomo imeli spet normalno demokracijo, potem pa se bomo spet normalno ali pa v pogojnicah kulturno vedli. Ne moremo pa, sej smo neke vrste Kristjani , ne sicer taki kot bi moral biti, ker noben od nas ni čisto tak Kristjan kot bi moral bit, nam še veliko manjka do svetništva, ampak levo lice in desno lice, ne vem če je to za narod dobro. Ne vem, en profesor mi je rekel, pa ne samo meni, je rekel, da sem neumen kot moški spolni organ.“ Je na nedavnem intervjuju izustil Marjan Šarec.

Njegov intervju pa so pod drobnogled vzeli v oddaji ura moči, na Planet TV. Poglejte kaj so o njem povedali.

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
63%
1km/h
75%
20°C
22°
19°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.