Ekskluzivno! Izigravanje ukrepov! Na letnem odru Ruše brez preverjanja PCT!

Letni oder Ruše,PCT
Letni oder Ruše, slika Ptuj.info

Neverjetno izigravanje na letnem odru Ruše s strani organizatorja, kjer so zatrdili, da PCT pogojev ne bodo preverjali. 

Na letnem odru Ruše mimo preverjanja PCT pogojev

Vsakoletna prireditev Letni oder Ruše, ki je tudi s strani občine Ruše, dobro denarno podkovana, bo tudi letos ponudila pester izbor glasbe, a pozor, brez preverjanja PCT pogojev, katere je vlada sprejela na pobudo strokovne skupine za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.

Slovenija se po zatišju počasi približuje četrtemu valu koronavirusa in ta bo vse bližje, tudi zaradi organizatorjev množičnih prireditev, ki ne bodo sledili predlogom, da je potrebno preveriti t.i. PCT test pri obiskovalcih, vse za to, da bi preprečili širjenje koronavirusa. 

Kot so nam potrdili na javnem zavodu Center za mlade Ruše, ki so organizatorji prireditve Letni oder Ruše, pogojev PCT res ne bodo preverjali! Če bodo inšpektorji vršili nadzor PCT med obiskovalci, pa naj oni za to nebi bili odgovorni? Bodo pa na javnem zavodu Center za mlade Ruše seveda z veseljem pobasali državni denar za organizacijo prireditev, oziroma so ga že. Samo prejšnji mesec jim je samo občina Ruše nakazala neverjetnih 131.422,08 evra, največ po letu 2003, odkar so prejemali državni denar. Poglejte si te neverjetne zneske, ki jih razkriva ERAR,  TUKAJ!

erar

Glede nepreverjanja PCT pogojev, ki jih mora izvrševati organizator prireditve, smo se obrnili tudi na občino Ruše, upravno enoto Ruše, PU Maribor in zdravstveni inšpektorat, vendar na odgovore glede nepreverjanja testov na prireditvah še čakamo. Posredovali vam jih bomo, takoj, ko jih dobimo.

Program tudi tiste, ki se jim toži po svinčenih časih?

Bo pa na letnem odru ruše svoj “piskerček” predstavil tudi t.i.  GAJAŠ, BREZ MASKE, ki ne samo da je brez maske, marveč se očitno zelo rad slika z rdečo zastavo in nosi majico z diktatorjema Titom. Mimogrede, če bi se koronavirus dogajal v času komunizma, nebi bilo nobenega, ki se nebi hotel cepit, saj taki nebi bili več živi.

Bo pa na prireditvi nastopil tudi Adi Smolar, glasbenik, ki nastopa le tam, kjer se PCT testi ne preverjajo. Od Adija, ki baje ni ne cepljen in ne testiran in baje tudi ni bolan, držite torej predpisano varnostno razdaljo dva mesta. Ali raje kar tri.

Prav zanimiva je torej zgodba Javnega zavoda, Center za mlade Ruše, ki od države prejema neverjetno pošiljko denarja, a zato, da bi mladim, pa tudi starejšim, ki bodo prišli na prireditev z vstopnino, omogočili varno zabavo, nebi naredili ničesar? Inšpektorji ne delo!

SE NADALJUJE…

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.