EKSKLUZIVNO! Odkrite grožnje članom SDM: “Smrkovci SDS bi se šli vojno”

grožnje

Levičarji so še enkrat dokazali, da jim ni mar za demokracijo, ustavni red, domovino. Njim je mar le za grožnje, nasilje in pohod na oblast. 

Odkrite grožnje mladim članom SDM Kamnik

Tokrat so levičarji šli predaleč. Odkrite grožnje mladim fantom stranke SDS Kamnik, sodijo na policijo, zagotovo pa ne na družbena omrežja, kjer levičarji radi razkazujejo mišice. Na naš portal so se tako, precej ogorčeno, obrnilii mladi člani SDS iz Kamnika, ko so prebrali odkrite grožnje in objavljanje njihovih fotografij na svetovnem spletu. Tudi mi se sprašujemo, kdo bo zaščitil mlade pred vse večjim pobalinstvom neotesanih levakov. Bodo mladi člani SDS, zaradi groženj sploh še upali spregovoriti?

Tako si je Facebook uporabnik (uporabnika smo že prijavili zaradi lažnega profila) Bogorogo CE privoščil objavo, s katero je mlade člane SDS imenoval kar smrkavce, objavil celo njihove slike in zapisal, da bi se šli vojno. Pod sliko pa so se seveda vsuli komentarji z željo po obračunavanju z mladimi člani kamniškega SDS-a. Mladi člani so sklenili da bodo te grožnje prijavili tudi na policijo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pod člankom so se seveda vsuli komentarji polni groženj. Ki zagotovo ne sodijo na svetovni splet. 

Medtem so v SDM kamnik zapisali: SDM Kamnik obsoja vsako grožnjo. Kot civilizirana družba bi morali tako vedenje že premostiti. Tudi to je že znak, da smo nekomu velik trn v peti komaj ob ustanovitvi. Kamniški odbor ne bo podlegel pritiskom in bo nadaljeval z delom v dobro Kamničanom!

FB uporabnik Bogorogo CE, nasprotnik je velik vlade Janeza Janše

Sicer pa je FB uporabnik Bogorogo CE, očitno redni obiskovalec levičarskih protestov in sodeč po njegovih objavah na družbenih omrežjih velik nasprotnik predsednika vlade Janeza Janše. Očitno pa mu razgrajanje po Ljubljani ni dovolj zato si tudi na družbenih omrežjih privošči neumnosti.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.