EKSKLUZIVNO! Upokojencem je prekipelo. Organizirali bodo shod!

Dolgo časa se je govorilo, sedaj pa je prekipelo tudi upokojencem. Ti načrtujejo shod, zaradi mizernih pokojnin, ki niso vredne dostojnega življuenja.

Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije, bo organizirala vseslovenski upokojenski shod. Kot pravijo v ljudski iniciativi Nimajo NOBENIH osebnih, političnih ali populističnih ambicij, enostavno čutijo potrebo, da se zavzamemo za upokojene ljudi, ker se v  njihovem imenu nihče ne pogaja z vlado za njihovo dostojanstvo, preživetje in dvig pokojnin ter drugih zahtev, ki so nujne za normalno življenje slehernega človeka v času nore draginje, inflacije in življenjskih stroškov!

V sredo, 18. januarja 2023 bodo najprej člani ljudske iniciative imeli ob 11. uri pred parlamentom tiskovno konferenco, na kateri boo predstavili zahteve za pogajanja z vlado, ter naslednje ukrepe, v kolikor ne bodo uslišani! Na iniciativi bodo tudi zbirali kopije vaših januarskih pokojnin, ki jih bodo izročili vladi, da pogleda s čim morajo upokojenci preživeti. Vse o tem bodo sproti poročali tudi na twitter profilu: Glas upokojencev Slovenije.

 

V ljudski iniciativi poudarjajo, da so mnogi upokojenci garali 40 let in več, si prizadevali in upali za mirnodobo upokojitve, pa se iz dneva v dan borite zgolj za preživetje! Zapisali so, da ni važno ali so upokojenci volivci  Svobode, stranke SDS, SD, NSI ali kogarkoli, ker gre tukaj za človeka. Gre za človeka vredno življenje. Zato bodo v sredo, 1. februarja, ko pravijo, na dan izplačila mizernih pokojnin, organizirali prvi vseslovenski protest upokojenk in upokojencev.

Ne gre se za stranke, ne gre se za to, kdo je koga volil, ne gre se za to, s kom kdo prijateljuje, tukaj se gre za upokojence, še zaključujejo v iniciativi in vabijo na shod!

[email protected]

 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1.8km/h
0%
-1°C
3°
-2°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA