Epidemije je konec. Levičarji pa že grozijo z nasiljem in celo s spopadi pred domovi določenih politikov?

PROTEST
slika je simboljna, slika: Nova24<TV

Anarhosocialisti za danes napovedujejo pravo razdejanje pred Državnim zborom, kjer nameravajo porušiti premično zaščitno ograjo, prav tako pa že širijo neresnične informacije, s katerimi želijo spodbuditi oboroženost med protestniki.

Levičarji grozijo z nasiljem in s spopadi

Kot je uredništvu Nove24TV sporočil zanesljiv vir, se po levičarskem podzemlju krepijo zamisli, da bi se na petkovih protestih uprizorilo pravo razdejanje. Anarhosocialistična organizacija, ki se sicer pretežno ukvarja z uničevanjem javne in zasebne lastnine, že poziva, da bi se na naslednjih protestih rušile premične zaščitne ograje, ki so postavljene pred Državnim zborom. Tako se lahko ponovi scenarij, ki smo mu bili priča ob študentskih protestih pred leti, ko so razgrajači dobesedno razsuli poslopje Državnega zbora.

Še dalje pa gre levičarski aktivist Žiga Pavšič, ki grozi, da se bodo spopadi z ulic prenesli v domove tistih, proti katerim protestirajo! Žiga Pavšič je zagotovo eden bolj zagretih levičarskih aktivistov, ki si očitno nadvse želi, da bi bila na oblasti trenutna opozicija. To si želi celo tako, da pri dosegi tega cilja ne izbira sredstev in ob tem celo grozi, da se bodo spopadi z ulic stopnjevali v domovih tistih, proti katerim protestirajo. Gre za očitno grožnjo, ki je po 135. členu Kazenskega zakonika kaznivo dejanje, poleg denarne kazni pa je zagrožen tudi zapor. Pregon se začne na predlog, ki pa ga je v tem primeru podal na Twitterju uporabnik Jaka Dolinar, ki sprašuje Policijo, zakaj še ne ukrepa.

https://twitter.com/JakaDolinar2/status/1260892375641198592

Namesto, da se policisti slikajo z izgredniki, bi bilo boljše poskrbeti za red in varnost ljudi!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.