Erika Žnidaršič jokala o napadih na njeno delo? Poglejte te odzive!

tarči, tarča - Erika Žnidaršič
slika: zajem zaslona

Pa se je zbrala smetana novinarjev levega pola in jokala pred novinarji drugih medijev, kako jim je hudo. Oziroma povedano drugače, družbenopolitični delavci niso več v prvem planu.

Erika Žnidaršič izlila dušo, kako hudo jo napadajo

Napadi na neodvisnost, politični pritiski, ignoriranje kolektiva – to so glavni razlogi, da so se pred stavbo na Kolodvorski zbrali nekateri novinarji in zaposleni na RTV Slovenija. Menijo, da sta profesionalnost in nepristranskost javnega servisa vse bolj ogroženi. Seveda je to ena plat zgodbe. Druga pa je ta, da se novinarji ne zavedajo, da delajo za NACIONALNO televizijo in da je to televizija, ki mora poročati nepristransko. 

Svoja čustva je novinarjem ostalih hiš izlila tudi voditeljica oddaje Tarča, Erika Žnidaršič, ki pa je vse prej, kot nepristranska oddaja. Spomnimo se napadov na vlado, nenehnega prekinjanja sogovornikov, ki podpirajo desno politiko, laganja in zavajanja. Spomnimo se samo, kako je ravno ta voditeljica neredila zvezdo iz Ivana galeta, ki je bil v bistvu krivdno razrešen iz službe za blagovne rezerve, kako je lagala o našem portalu e-maribor.si in ga označila za marginalni medij, kako je kar sama obsojala bivšega mariborskega župana in državnega sekretarja na notranjem ministrstvu Franca Kanglerja in vršila napade nanj in tako dalje. In prav ta Erika danes pred drugimi novinarji blati nacionalno televizijoin pravi da so napadi nanjo nesprejemljivi.

Ja draga Erika, kar je nesprejemljivo je laganje, sprenevedanje in navijaštvo, ki se ga novinarka nacionalne televizije ne sme privoščiti.

To pa so odzivi na družbenih omrežjih:

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
77%
1.5km/h
93%
-4°C
-4°
-5°
-4°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA