Erjavčeva Eva, naj bi imela pornografke slike svojega (bivšega) moža?

erjavec eva
Eva Erjavec , slika Družbeno omrežje!

Vojne med Evo Erjavec in Andrejem Marčičem še ni konec, v bistvu se napetost stopnjuje iz dneva v dan. Eva pa želi postati bogatašinja?

Eva Erjavec naj bi imela žgečkljive fotografije svojega moža?

Kot navaja portal Požareport, med Evo Erjavec, hčerko propadlega politika Karla Erjavca in poslovnežem Andrejem Marčičem, še ni prišlo  do nobenega dogovora o poravnavi. Znesek 1,6 milijona evrov pa omenja Marčič v enem od svojih SMS-sporočil, že pred časom poslanih Evi Erjavec, kjer naj bi zapisal, da je on pripravljen plačati 1,6 milijonov evrov, vendar izključno za njunega sina, ki mora dobiti najboljšo izobrazbo na svetu, česar pa tvoja družina (Erjavec) ne more plačati. Očitno Marčiča res skrbi kakšno izobrazbo lahko njegovemu sinu, da družina Erjavec. 

A pretkana hči Karla Erjavca, naj bi imela žgečkljive fotografije svojega (nekdanjega?) moža, ki naj bi jih prinesla kar na Center za socialno delo. Vse te fotografije naj bi Eva Erjavec pred časom dobila na mobilni telefon, in to prav na svoj rojstni dan. Po navedbah portala Požareport, pa naj bi te iste fotografije dobili tudi nekateri poslovneži.

Očitno Eva ni bila edina v srcu poslovneža Marčiča.  Tako kot DeSUS ni bil edini v srcu njenega očeta, propadlega politika Karla.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
96%
4.1km/h
100%
10°C
11°
10°
10°
Thu
10°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
10°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA