Erjavec novi predsednik stranke DESUS. Kaj je povedal? Odzivi!

slika: finance

Karel Erjavec je postal nekdanji – novi predsednik stranke DESUS. Po odstopu Aleksandre Pivec je bi DESUS pripravljen organizirati volilni kongres, ki je potekal na daljavo.

Vrnil se je Karel Erjavec

Erjavec je v izjavi za javnost dejal, da se je zelo težko vrnil. “Ko sem rekel, da se umikam, sem mislil resno. Vračam se zato, ker ne želim, da bi stranka izginila iz slovenskega političnega prostora, in zato, ker vidim, da Slovenija potrebuje izkušenega politika, glede na vse izzive, s katerimi se sooča.”

Odzivi na vrnitev Karla Erjavca med “žive” je v javnosti sprožila mešane občutke, tudi zato, ker je na zadnjih volitvah predsednik DESUS-a dobil le 392  glasov na državni ravni, kar je bila največja sramota za predsednika parlamentarne stranke.

Nekaj odzivov na Erjavčevo izvolitev:

Prav za konec pa si poslušajte še izjavo Marjana Šarca. Je imel v mislih izvolitev Karla Erjavca?

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.