Erjavec s cmokom v grlu sporoča, da bodo poslanci DESUS-a glasovali po svoji vesti!

slika: finance

Predsednik DeSUS Karl Erjavec je povedal, da želi izvršni odbor in predsednike pokrajinskih organizacij na seji, ki pravkar poteka, iz prve roke seznaniti z dogajanjem ob vložitvi konstruktivne nezaupnice.

ERJAVEC NIMA ZGOTOVLJENIH VSEH GLASOV DESUS-A

Prvak DeSUS Karl Erjavec je ob prihodu na razširjeno sejo izvršnega odbora za špekulacijo označil tudi poročanje, da so poslanci DeSUS pri konstruktivni nezaupnici, ki so jo stranke LMŠ, SD, Levica, SAB in DeSUS vložile v sredo, neenotni, poroča STA.

Današnje seje izvršnega odbora se sicer udeležujeta vodja poslanske skupine DeSUS Franc Jurša in poslanec Jurij Lep. Ta je pred sejo odbora dejal, da je stvar posameznika, ali bo podprl konstruktivno nezaupnico. “Bomo videli, kaj bo. Danes smo tukaj zato, da se v stranki pogovorimo, kako bomo ravnali,” je povedal Lep, ki upa, da bodo tudi v primeru neuspeha nezaupnice vladi Janeza Janše poslanci ostali skupaj.

PM

 

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.