Erosi z novo skladbo

Erosi
Erosi Bodi moja

[color-box color=”red”] Fantje skupine Erosi so vas tudi letos lepo povabili, da praznik vseh zaljubljenih praznujete skupaj, v živo preko facobook socialnega omrežja, z njimi, s koncertno obliko in z njihovo novo skladbo.[/color-box]


Po uspešnici “Moja generacija”, v duetu z Vilijem Resnikom, so tokrat romantični Erosi postregli z ljubezensko skladbo “Bodi moja”.

Avtor melodije je tokrat njihov prijatelj David Novak iz skupine Gadi, besedilo je dodal znani avtor Rok Lunaček, za aranžma pa sta poskrbela Samo Jezovšek in njihov član Miha Lesjak, pri katerem je bila pesem tudi posneta.

Za omenjeno pesem so se fantje odločili posneti tudi videospot v štajerski prestolnici Mariboru, produkcijo videospota pa so zaupali Produkciji Foto Factory.

Sam projekt si bodo fantje zagotovo zapomnili, saj je v teh časih malce težje vse skupaj izpeljati, a vas bodo vseeno na letošnje Valentinovo pobožali še z novo glasbo in kot pravijo, se je vse izplačalo.

[color-box color=”red”] Spletni koncert z Erosi si lahko ogledate na njihovem socialnem omrežju, tukaj je nova zaljubljena pesem [color-box color=”blue”] “Bodi moja”[/color-box] [/color-box]

VREME

Maribor
oblačno
85%
2.1km/h
91%
22°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.