Evropska poslanka Patricija Šulin na obisku v Mariboru

Maribor  je lepo in zanimivo mesto, tu je doma veliko prijaznih in zanimivih ljudi. Tako je Patricija Šolin, klena Primorka rekla o mestu Maribor.

Sicer pa je patricija Šolin odločna ženska. Prihaja iz Trnovega pri Gorici. Po izobrazbi je univ. dipl. organizator dela. Po zaključku šolanja na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju, je pripravništvo in prve delovne izkušnje nabirala v Meblu v Novi Gorici v kadrovski službi, ter bila nato nekaj časa samostojna podjetnica s trgovinsko dejavnostjo. Po rojstvu sina se je zaposlila v podjetju Pigal v Novi Gorici, kjer je opravljala delo komercialistke na domačem trgu. Od leta 1997 je bila zaposlena na Ministrstvu za finance, na Davčnem uradu Nova Gorica in na Davčnem uradu v Ljubljani, v Oddelku za davčno inšpiciranje in preiskave, kjer je opravljala dela in naloge višjega davčnega inšpektorja.

POatricija Šolin se bo tudi v tem mandatu zavzemala za Slovenijo. Želi si čimveč evropskih sredstev za države. Tudi za Slovenijo. Saj je znano, da Slovenija iz Evropske unije počrpa premalo denarja.

Kaj pa je patricija Šulin povedala našim novinarskim kolegom iz oddaje iz oči v oči, pa si lahko ogledate tukaj:

M.G.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.