Fajonova se spet joka in tožari. Pisala je Pahorju!

fajon

Neverjetno, a resnično. Tanja Fajon, “strokovnjakinja” za vsako podrobnort, se je odločila pisati Pahorju, ker je spet zaskrbljena.

FAJONOVA PISALA PAHORJU

Tanja Fajon, se zadnje čase resnično spozna na vse in v vsako stvar vtakne nos. Tudi na področje nogometa in UEFE. A tokrat je zopet zaskrbljena in ji tudi telefoni spet nenehno zvonijo. Na predsednika republike Boruta Pahorja je namreč naslovila pismo, v katerem ga opozarja na ogrožanje parlamentarne demokracije. Ob tem je izpostavila, da je delu izvoljenih poslancev, ki so se odločili za samostojno pot, vladajoča koalicija, po njenem, neutemeljeno odreka pravice, ki jih imajo po ustavi in zakonu.

Kot sama pravi vladajoča koalicija onemogoča enakopravno delo poslankam in poslancem, ki ne podpirajo več sedanje vlade. Država, ki onemogoča delo in možnosti opozicije, pa je država na zanesljivi poti v avtokracijo, Trdi Fajonova.

No najprej bi bilo dobro, da najprej Tanja Fajon pri sebi pomete, sama pa se, kot ponosna naslednica zveze komunistov zagotovo spominja kaj je to avtokracija. Še dobro, da se na njenega strankarski kolega Pahorja obrne, le takrat, ko ji “zapaše.”

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.