Fej in fuj! To pa je pokvarjenost POP TV-ja!

pop tv levi medij
Stavba POP TV (fotomontaža)

Kdor si je ogledal nedavno poročanje 24UR glede dogajanja na komisiji za nadzor javnih financ je lahko opazil, kako je bilo celotno poročanje osredotočeno na blatenje premierja Janeza Janše.

Potem ko so se pred nedavnim pričeli na POP TV namigovati, kako naj bi pridobljene fotografije namigovale, da se premier Janez Janša s podjetnikom Andrejem Marčičem in lobistom Božom Dimnikom ni srečeval zgolj naključno, je Janša v odgovor pojasnil, da omenjeno poročanje ne pije vode, saj sam z dvojico nikdar ni sklepal nobenih poslov in ob tem dodal, da nikakor nista edina, s katerima se je srečeval. “Golf sem igral tudi z direktorjem in uredniki POP TV, a to nima nikakršne zveze z nobenimi posli,” je povedal. Ker povedano očitno ni bilo povšeči POP TV-ju, ti nadaljujejo z napihovanjem zgodbe, kjer seveda ne manjka manipulacij.

Kdor si je ogledal nedavno poročanje 24UR glede dogajanja na komisiji za nadzor javnih financ je lahko opazil, kako je bilo celotno poročanje osredotočeno na blatenje premierja Janeza Janše. Še posebej je zbodlo, ko so prikazali eno izmed fotografij, ki prikazuje podjetnika Andreja Marčiča. Pokazali so namreč obrezano podobo Marčiča iz fotografije, kjer se ta nahaja skupaj s predsednikom republike in nekdanjim premierjem Borutom Pahorjem.

Po poročanju Požareporta je bila decembra 2003 z Marčičem, Dimnikom in Janšo na Mavriciju tudi Andreja Zabret, danes poslanka LMŠ, prej pa solastnica oziroma soustanoviteljica podjetja Aico-Med, znanega po aferi prodaje operacijskih miz UKC Ljubljana. Zabretova naj bi bila takrat na Mavriciju skupaj z Igorjem Zabretom, svojim nekdanjim možem, s katerim sta se kmalu potem tudi razšla. Tega se seveda ne problematizira, saj gre za poslanko LMŠ.

Kdaj bo konec takšnih in drugačnih neumnosti na POP TV?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.