roglič
SLIKA: družbeno omrežje

Zaradi strogih ukrepov Primož Roglič ne more biti skupaj z družino in sinčkom Levom na Tour de France, kjer Primož uspešno kolesari.

Ganljiva gesta sinčka Primoža Roglja

Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič podira mejnike v slovenskem kolesarstvu. V teh dneh je poskrbel za navdušenje slovenske javnosti, saj je prvi Slovenec, ki je oblekel rumeno majico na najveličastnejši kolesarski dirki na svetu Tour de France. Poleg Rogliča blesti tudi slovenski kolesar Tadej Pogačar, s katerim sta na eni izmed etap skupaj zmagovito prikolesarila v cilj. Posebno moč in energijo po težkih francoskih klancih kolesarskemu šampionu iz Kisovca daje tudi njegov sin Lev.

Vodilni v skupnem seštevku Dirke po Franciji, Primož Roglič je objavil ganljiv videoposnetek svojega sina Leva, ki poljublja sliko svojega očeta. Sinček Lev in njegov oče se zaradi epidemije covid-19 v Franciji ter strogih ukrepov zelo redko vidita. A Lev dobro ve, kdo je njegov oče. Zato je toliko lepše videti čudovite posnetke Leva, kako nasmejan, srečen in ves vesel objema podobo očeta, na katerega je ponosna celotna Slovenija.
Danes je bil sicer nov fantastični dan za slovensko kolesarstvo, saj sta junaka letošnje francoske pentlje spet udarila v težki etapi. Tadej Pogačar je dobil zahtevni vzpon na Grand Colombier, drugi je bil vodilni na dirki Primož Roglič!

MG