Gasilec Šarec, užaljeno nad gasilce!

Marjan Šarec, gasilec, slika revija Jana

Ubogi Šarec ima zagotovo mantre glede zadnjega protesta gasilcev, ko je skupaj z ministrico  Sanjo Ajanović Hovnik pobegnil. Očitno u to ne da spati, saj je tudi sam prostovoljni gasilec.

Gasilci so v četrtek izvedli enega najbolj glasnih in gorečih protestov v zgodovini samostojne Slovenije. Zahtevajo svoje pravice, predvsem pa večje plače, kar je bil glavni povod za shod, katerega se je (ob strani) udeležil tudi (užaljeni) Šarec, češ, tudi jez sem gasilec, čeprav priznava, da ne ravno najboljši. No s tem je povedal vsaj nekaj po resnici.

Šarčevo negodovanje ob tem, seveda nikomur ne koristi. Saj bi se ravno on sam, moral zavedati, da je potrebno poskrbeti za plače gasilcev. A ubogi prostovoljni gasilec Šarec se je počutil užaljenega in omenil, da so gasilci uporabljali močnejše petarde, ki “smo jih v našem otroštvu “švercali” čez mejo” in dodal, da so želeli gasilci z njim fizično obračunati enako kot protestniki proti cepljenju pred dvema letoma, ki jih je mimogrede proti tedanji vladi spodbujal tudi on sam in njegova propadla LMŠ.

Užaljeni Šarec je skušal v zapisu poudariti, da sta bila on in ministrica Sanja Ajanović Hovnik tam zaradi dialoga, vendar so ju pregnali nasilni gasilci. Gasilci seveda niso bili nasilni in ne Šarca ter ne ministrice, ni na shod povabil prav nihče. 

Sicer pa, kako lahko ljudje zaupajo ministru, katerega so volivci na volitvah poslali na smetišče zgodovine in se je vrnil skozi stranska vrata? Če pa prostovoljnemu gasilcu “Marjančku” še ni kaj jasno, pa naj si ogleda spodnji video:

vir: Nova24TV

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.