Gledalci Delovne akcije ogorčeni nad mrtvo mišjo in umazanim WC-jem

Delovna akcija, zajem slike POP TV

V zadnji oddaji Delovne akcije je mnogo gledalcev zmotil nered, v katerem živita Lia in njen brat Jan. Na tleh je bila celo mrtva miš.


Zadnja oddaja Delovne akcije je pri nekaterih gledalcih pustila zelo mešane občutke. 22-letna Lia in njen 17-letni brat Jan namreč živita v zelo dotrajanem stanovanju, kamor sta se po ločitvi staršev preselila skupaj z očetom.  

V zgodbi, kakšno redstavlja POP TV, je oče tragično preminil leta 2021, ko sta bila Lia in Jan stara 19 in 14 let, sta tako ostala v zelo dotrajanem stanovanju sama. Lia je prevzela skrb za mlajšega brata. Tako se je Delovna akcija odločila, da jim hišo popolnoma prenovi.

Na družbenih omrežjih so se pojavili številni komentarji, mnogo gledalcev je dvomilo, da brat in sestra res živita v takšnem stanovanju. Menili so, da je preveč neurejeno in nečisto, da bi lahko kdo tam živel. Gledalce je zmotilo zelo umazano stranišče. Pa tudi mrtva miš v kotu kuhinje. So v oddaji hoteli pokazati res vse, kar je slabega v hiši in še več, ali pa so hoteli družino prikazati, kot še bolj potrebno pomoči?

Tudi brez umazanega stranišče in poginule miši bi šlo.

Zajem slike, POP TV

Zajem slike, POP TV

Upajmo pa, da se je življenje Lie in Jana po obnovi hiše spremenilo na bolje.

 

 

VREME

Maribor
oblačno
67%
1km/h
100%
9°C
11°
8°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.