Globoka država že zrihtala službo Ivanu Galetu? Ne boste verjeli kje?

IVAN GALE

Res neverjetno. Za najbolj znanega “žvižgača” Ivana Galeta se je že našla službica, piše portal V fokusu? Očitno je “globoka država” na hitro priskrbela, da njihov Gale ne bo brez službe in denarja?

IVAN GALE NA KGZS?

Ivan Gale, je bil pred kratkim odpuščen iz Zavoda za blagovne rezerve, zaradi domnevnega ponarejanja listin. Na zavodu za blagovne rezerve so mu očitali tudi sklepanje domnevno škodljivih pogodb pri nabavi zaščitne opreme, neustrezno komunikacijo z mediji ter splošno zanemarjanje delovnih dolžnosti.

Ravno prva poteza na KGZS pod novim vodstvom novega predsednika Romana Žvegliča naj bi bila zaposlitev Ivana Galeta na eno od svetovalskih mest. Na KGZS naj bi potrdili kandidaturo Galeta na eno od svetovalskih mest, končna odločitev pa naj bi padla že v naslednjih dneh. Neodločnost Žvegliča pri odgovarjanju na novinarska vprašanja kaže na precejšnjo verjetnost, da bodo o glavnih vsebinskih in kadrovskih vprašanjih imeli pomembno, če že ne glavno besedo tisti, ki so Žvegliču zagotovili izvolitev in da je premagal Marjana Podobnika.

Pa bodo tisti, ki so Žvegliča izvolili tudi prevzeli odgovornost za njegove poteze?

MG


VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
23°
21°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.