Golob bi povečal število ministrov, da bodo lahko “luzerji” imeli službice?

Golob
slika, fotomontaža
Golob botrošil državni denar, da bodo luzerji imeli službice?

Število ministrstev se po besedah Goloba spreminja. Če smo imeli zdaj 17 ministrstev, skupaj s predsednikom vlade 18, bo zdaj ministrstev zaradi krepitve nekaterih področij več.

Predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob je pred začetkom današnjih pogajanj potrdil pričakovanja, da bodo danes postavili temelje za spremembo zakona o vladi in dokončen razrez ministrstev med koalicijskimi partnericami. Kot je dejal v izjavi za STA ob prihodu na pogajanja, ima torej tudi za današnje pogovore pozitivna pričakovanja. Za prihodnji teden pa pričakuje, da bodo stekli konkretni pogovori o ministrskih imenih.

Če smo imeli zdaj 17 ministrstev, skupaj s predsednikom vlade 18, bo zdaj ministrstev zaradi krepitve nekaterih področij več. Nova vlada bi tako imela štiri dodatne resorje.

Je povečanje ministrstev in ministrov, le pesek v oči, da bi ostalo nekaj mest tudi za tako imenovane “luzerje” volitev, oziroma kadre,  ki so jih volivci postavili na smetišče slovenske politike? Vse za oblast?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.