Golob bi rad premierski stolček, na tribuno pa bi vabil Galeta in Vesela?

Slika je simbolna
Golob

Robert Golob cilja na premierski stolček, piše portal N1. A ne samo to, noče biti ne levi ne desni, na svojo tribuno pa bi vabil Vesela in Galeta. Kdo je tu nor?

GOLOB NEBI BIL NE LEVI, NE DESNI NE SREDINSKI, NA TRIBUNE PA VABI GALKETA IN VESELA?

Viri iz Golobovih krogov Za N1 pravijo pravijo, da Golob načrtuje naskok na premierski položaj. Zavedal naj bi se, da tega projekta ne bo mogel izpeljati brez stranke: bodisi da ustanovi novo ali prevzame katero od že obstoječih. Njegova ideja naj bi bila, da se ne bo postavil ne na levo ne na desno in ne na politično sredino, temveč se bo skušal prikazati kot nekdo, ki je nad tovrstnimi delitvami in nad omejenostjo aktualne politike. Igral naj bi na karto politične normalnosti in prav beseda “normalno” naj bi bila po napovedih virov portala N1v Golobovi volilni kampanji največkrat izrečena.

A glej ga zlomka. Po drugi strani ustanavlja javne tribune z naslovom V kakšni državi želimo živeti? Na eno takih pa bi povabil Dragana Petrovca, Tomaža Vesela, Ivana Galeta. Kot je razbrati iz vabila na tribuno, na njej s kritiko aktualne oblasti ne bodo skoparili.

Visoki cilji za prazen nič torej. Golob se nebi postavil ne na levo ne na desno in ne na politično sredino. kaj pa potem na javni tribuni delata Vesel in Gale? Za Goloba je torej prostor le izven parlamenta, ali pa kje na parlamentu. Tam so po navadi golobi.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
92%
1km/h
100%
3°C
4°
2°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA