Golob iz Bruslja z dvema velikima zaušnicama! Oglasil se je Janša!

Robert Golob, (zajem slike)

Če bi Robert Golob v teh dneh ostal doma, namesto, da se je “svaljkal” po Bruslju, bi bilo za Slovenijo narejene manj škode, kot pa sedaj, ko je odšel v Bruselj in osramotil Slovenijo. Je pa pri svojih izjavah ostal precej osamljen.

Socialistične floskule v Bruslju ne vžgejo, tako, kot doma. Tam ni levih navijačev in medijev, ki pišejo po golobjem nareku. Tako se je Robert Golob znašel v svojih izjavah precej osamljen in zavržen nekam v kot. Le naši levi mediji, so mu sladili na vsakem koraku. Se je pa Golob opekel vsaj dvakrat. Piše Domovina.je.

Najprej pri migracijah: “Slovenske izkušnje kažejo, da ograje ne rešujejo težav migracij. To stališče bom danes zagovarjal. Ne bomo podprli sredstev za postavitev ograj,” je dejal pred začetkom vrha Robert Golob. Dodal je, da slovenska izkušnja kaže, da ograja ne reši problema.” Je dejal Golob, a se z njim ni strinjal prav nihče. Avstrijski kancler Karl Nehammer je namreč že v sredo napovedal blokado sklepne izjave vrha, če ne bodo sprejeti konkretni dogovori glede migracij. Dejal je, da je kot avstrijski kancler zavezan h krepitvi zaščite zunanjih meja. “Zame je zelo jasno: Zavirati moramo azil po vsej Evropi in to začeti izvajati zdaj.”

Precej osamljen je Golob ostal tudi pri pomoči za Ukrajino, kjer proruska Golobova drža, ne vzdrži.  “Pri vsakem mirovnem načrtu je temelj pripravljenost obeh strani. Bojim se, da se obe strani pripravljata na zaostritev vojaških spopadov. To ne more biti dobra popotnica za mirovniški načrt,” je s svojo izjavo razburil Evropo Robert Golob na včerajšnjem vrhu EU. No izjavo je potem kar dvakrat omili. A to mu ni koristilo prav nič. Je pa najavo predsednika vlade, edini pozdravil poslanec Levice Miha Kordiš“Ničkolikokrat sem že dejal, da je pošiljanje orožja huda napaka, ki vodi izključno v stopnjevanje konflikta v interesu ZDA – na škodo delovnih ljudi v Ukrajini, Rusiji in Evropi,” je zapisal Kordiš. A pozabil na dejstvo, da Evropa ni socializem. 

Se je pa oglasil predsednik SDS Janez Janša, ki situacijo v Ukrajini še kako dobro pozna in zapisal: “Ni metra za globino te “vrhunske” ocene. V Ukrajini ni dveh enakih strani. Je agresorska Rusija  in napadena Ukraina. Zločinec in žrtev. Pomagajte žrtvi, da se ubrani in ne delajte sramote Sloveniji!”

Je pa včeraj tudi Delo, Goloba postavilo na laž, da je Slovenija med večjimi donatorkami Ukrajine

Toliko o tem, gospod Golob. Naslednjič ostanite raje doma!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.