Golob Janši očital da je za v “penzijo”. On pa plezal po steni plezalnega centra v Prevaljah (video)

Da besede predsednika vlade Roberta Goloba ne pomenijo nič, je že dolgo znano. In če je še pred nedavnim Golob, Janši očital, naj gre v penzijo, je slednji preplezal steno ob otvoritvi modernega plezalnega centra na Prevaljah.

Včeraj so na Prevaljah slovesno otvorili nov plezalni center, s katerim bo upravljal Klub plezalni center Prevalje. Plezalni center so sicer začeli graditi že lani aprila in je po interventni gradnji novega vodovoda (starega so uničile poplave) že drugi večmilijonski projekt v letošnjem letu v občini Prevalje.

Plezalni center, s katerim na Prevaljah želijo prispevati k izboljšanju gibalnih sposobnosti otrok in mladine ter tudi starejših, je umeščen v bližino osnovne šole na Prevaljah, s katero ga povezuje hodnik.  Župan Prevalj Matic Tasič je v nagovoru na današnji slovesnosti spomnil, da je k zasnovi in izgradnji centra prispevalo več dejavnikov in oseb, nekatere žal pokojne, je pa bila in je še “izjemno velik zagon in motiv” za naložbo športna plezalka, olimpijska prvakinja in Korošica Janja Garnbret.

Slovesnosti sta se udeležila tudi Borut Pahor in Janez Janša, ki je povedal, da takšen center bistveno izboljša kakovost življenja, saj ne gre samo za šport, temveč tudi za druženje. Janez Janša in Matic Tasič sta ob zaključku slovesnosti tudi splezala do vrha 17-metrske stene.

vir: svet24

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
3°
Mon
6°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.