Golob spet pametuje. Tokrat se norčuje iz stranke SDS!

Golob
slika, fotomontaža

Slovenska demokratska stranka napoveduje še en referendum. Tokrat o noveli zakona o dohodnini. Golobova vlada je namreč Slovence ponovno pustila na cedilu.

Golob je svoje hvaljenje usmeril v Ljubljano, kjer njegova stranka podpira župana z vrsto aferami, Zorana Jankoviča. Verjame tudi, da bodo v Ljubljani zmagali na volitvah v mestni svet, sicer pa je njihov cilj polovica županskih mest v mestnih občinah.


Državni zbor pa je opravil razpravo o predlogu novele zakona o dohodnini, glasovanje o njenem sprejemu pa bo opravil na eni od prihodnjih sej. Pred tem mora odločiti glede predloga za razpis posvetovalnega referenduma, ki ga je tik pred glasovanjem vložila SDS.

Svojo jezo je Golob spet stresel nad SDS in dejal: “Nekateri se ne morejo sprijazniti s porazom na volitvah,” čeprav to z volitvami nima nikakršne veze. Poleg tega se je ponovno norčeval iz stranke SDS, ki jo je označil za večne poražence in  tiste, ki zapravljajo davkoplačevalski denar.

Če kdo po nepotrebnem zapravlja davkoplačevalski denar, je to prav Golob in stranka SDS hoče prav to preprečiti, o tem tudi priča referendumsko vprašanje zakona o vladi. No verjetno je Golob na to kar pozabil. Naj se še tako trudi, ampak pozablja, da nismo leta 1945, ko je vladala le ena diktatorska stranka. Mi imamo demokracijo.

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.