Golob stisnil rep med noge, se zbal Janše in bojkotiral Tarčo.

Golob
slika, fotomontaža

Nocoj bi se morala v oddaji Tarča na nacionalni televiziji o aktualnih vprašanjih soočiti predsednik vlade Robert Golob in predsednik SDS Janez Janša. 

Predsednik SDS Janez Janša je že zjutraj na Twitterju napovedal, da se nocoj v oddaji Tarča na nacionalni televiziji obeta soočenje med njim in aktualnim predsednikom vlade Robertom Golobom. Objavil je elektronsko sporočilo urednika Tarče, s katerim je Janšo povabil v oddajo, in zapisal: “Lahko pričakujemo resno soočenje pogledov na ključne razvojne in varnostne izzive države? Draginja, inflacija, energetika, razbremenitve neto plač, evropska sredstva, policentrični razvoj, evropska energetska politika, ruska agresija na Ukrajino…. Ne zamudite oddaje Tarča danes.” 

Je pa zato sodelovanje odpovedal Robert Golob. Očitno je takrat, ko ne dobi vnaprej vprašanj, ali ko nima korone, da si lahko nadene slušalke malce zaskrbljen.  Iz oddaje Tarča pa so sporočili: Iz Televizije Slovenija so pred oddajo prihajale informacije, da bodo “čakali do konca”, ustvarjalci oddaje Tarče pa so na profilu oddaje na Facebooku zapisali: “Ne bomo dovolili, da katera koli stranka – niti Svoboda niti SDS – oddajo Tarča izkorišča za politične obračune. Nocoj smo v oddajo povabili Roberta Goloba in Janeza Janšo. Povsem avtonomno. Ne dovolimo zlorabe!”

Se je pa na kocu oglasil predsednik SDS Janez Janša in zapisal: Odpovedal je soočenje 1 na 1 tudi, ko sem bil jaz predsednik vlade, on pa kandidat na volitvah brez enega samega poslanca v DZ. Tudi takrat ni šlo. Celo na daljavo ne, s pomočjo slušalk.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
92%
1km/h
100%
2°C
3°
0°
2°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-3°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA