Golob v stilu jugoslovanske pesmi, mladim sporoča “Računajte na nas!”

Robert Golob, parodija, slika: Demokracija

Da gre Robertu golobu malo na otročje, je že dolgo znano. No na srečanju z mladimi Svobode se je hotel z njimi celo poistovetiti in jim zabrusil kar: “Računajte na nas!”


Le še malo je plesalcev, ki plešejo tako kot Robert Golob. Po tem, ko si je predsednik stranke Svoboda prilastil še propadli stranki SAB in LMŠ, je vsaj pri slednjih dobil tudi nekaj mladih, ki še vedno razmišljajo, tako, kot predsednik vlade.

Zagotovo pa to niso mladi, ki se še kako zavedajo, kako je težko preživeti v časi draginja, kako slabe so pokojnine starih staršev in kako se dražijo najemnine za študente. Kajti, če bi se tega zavedali, nebi plesali skupaj z Golobom. Bodite še naprej tako aktivni in glasni, v Svobodi računamo na vas,” je na svojem Facebook profilu zapisal Robert Golob, ki se je udeležil tudi kongresa mladih iz Gibanja Svoboda.

Sintagma računamo na vas – računajte na nas malo spominja na v generacijsko himno, ki se je vrtela ob vsaki priložnost »Računajte na nas«  – jugoslovansko domoljubno pesem novosadske skupine Rani mraz.

Na Robija pa nikar preveč ne računajte, kajti čez dve leti ga verjetno ne bo nikjer več?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
2.6km/h
75%
21°C
22°
21°
21°
Wed
15°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.