Golob v stranki SDS vidi fašizem? Janša mu odgovarja!

Golob
slika, fotomontaža
Golob v stranki SDS vidi fašizem? Janša mu odgovarja!

Bogatun Golob, se na račun monopola se podaja v politiko. Stranke KUL-a ga vabijo na sestanek. Edina skupna točka pa jim je, NE Janša.

Golob v stranki SDS vidi fašizem

Golob je snel masko. Dejstvo, da ne more biti več bogatunček na kupu GEN-i ga je tako razjeziloa, da se je podal v politiko. tako prihaja še en novi obraz, ki niti ne ve, kako se politika dela in kako se politika upravlja. In še en novi obraz, ki ima na glavi precej masla.

Se je pa Golob vnaprej odpovedal sodelovanju z Janševim SDS-om in strankami, ki s SDS-om sodelujejo. Kot je pojasnil na RTV, ne želi nikoli sodelovati z nekom, ki širi sovraštvo, jezo in prepir med ljudmi, in v takšnem vzorcu “iz zgodovinske izkušnje” vidi fašizem.

Janša je golobu odgovoril: “Golobi brskajo po mestnem smetišču, otroci in bogati sprehajalci jih krmijo v parkih… – in zato golobi verjamejo, da je tudi nebo njihovo. Dokler ne pride sokol.” Švicarska basen.

A za Goloba sokol ne bo potreben. potrebni so le volivci, da Goloba pospremijo na smetišče politične zgodovine. Bolj kot strankam koalicije, pa se lahko tresejo hlače strankam kul opozicije, saj se tako Šarcu, kot Stranki SAB, zagotovo obeta polom.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.