Golobič dela peto stranko kula? V njej tudi Arsenović?

slika: topnews

Na levem polu se zapleta. Kakopak. Saj naj bi strici iz ozadja (Golobič in kompanja) delali novo (poslušno) stranko. V njej pa, mariborski (poslušni) župan Arsenovič?

Golobič dela peto stranko kula?

Ko piše Požareport bo na levi politični strani še kako veselo. Golobič naj bi namreč delal 5. stranko kula. V njej pa Zorčič, Vesel in ne boste verjeli mariborski župan Saša Arsenović. A znotraj odpadnikov iz SMC-ja vre. Jurij Lep, bivši poslanec Desusa, naj bi namreč v ožjih družbah razlagal,  da “tako neodločnega človeka, kot je Zorčič, še ni videl”, Janja Sluga pa da je “nemogoča!” Zanimivo pri tem je le to, da je Lep, dolgo potreboval, da je to ugotovil.

Arsenovič je sicer zanimiva izbira, saj je slednji le župan drugega največjega mesta v Sloveniji. Ob takratni podpori Počivalška in levega medija Večer, je na lokalnih volitvah premagal Franca Kanglerja in uspel prilesti na županski stolček. A sam ni bil zmožen narediti niti ene stvari, razen, da si je postavil “dnevno sobo” z vodometom pred svoj hotel. Ko je prišla na čelo Janševa vlada, pa se je tudi Maribor začel razvijati in investicije so začele deževati. A ne zato, ker je sam tako sposoben. Predvsem zato ker ni? A  ni nikoli priznal, da je za nove investicije kriva Janševa vlada, Sicer pa je zanj značilno, da rad sam kiti, s tujim perjem.

Arsenović po pravici niti ne sodi v Maribor, saj sam za mesto ni naredil praktično nič. Poskrbel je edino zase in za svoje.  Celo statut občine je spremenil, da je lahko SD-jeva svetnica, še ena blazno “sposobna”, Alenka Iskra dobila službo podžupanje. Kako pritlehno! Ima pa župan dobro medijsko zaledje, saj ga bo, kot po navadi reklamiral kar Večer, ki je znan po tem, da leve kandidate kuje v nebo. 

Očitno je Arsenovič ugotovil, da gostinstvo le ni tako donosni posel, kot politika. Pa denar priteka, tudi če nič, ali slabo delaš. Kaj bi si mariborski župan želel še boljšega?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.