Golobji posli. Poglejte kako se podeljujejo službice?

golob robert
Robert Golob, slika je simbolna, Demokracija

Golob je ob pomoči Odlazka čez noč prevzel vse ključne in oblastne info(rmacijske) točke v državi. Kaj nas še čaka?

Med Golobom in Odlazkom, naj bi bilo sicer dogovorjeno, kot piše Požareport,  da se novinarje portala Necenzurirano financira oziroma plačuje samo do aprilskih parlamentarnih volitev, ne glede na izid. Pri Vesni Vuković, sedaj že nekdanji novinarki portala Necenzurirano, pa so se kasneje pokazale “tehnične težave” pri zaposlitvi Vukovićeve, saj naj bi imela samo peto stopnjo izobrazbe (brez univerzitetne diplome), zato se posledično seveda ni mogla zavihteti na kakšno visoko državno-uradniško funkcijo ali k vrhu kakšnega močnega in vplivnega državnega podjetja. Tako je pristala na funkciji znotraj stranke Gibanje Svoboda, pri Robertu Golobu.

Vukovićeva naj bi z Golobom nenovinarsko sodelovala že pred samo volilno kampanjo, kot tista tiha zaupnica, ki naj mu je “preverjala kadre” za Gibanje Svoboda, prišepetovanje pa se je, tako viri portala Požareport, nadaljevalo tudi po volitvah. Če bi Vukovićeva delovala v času UDBE, bi bila zagotovo njihova prva ovaduhinja? Sicer pa naj bi bila Vukovičeva že od leta 2018 do januarja letos na (ne)posrednem plačilnem seznamu Roberta Goloba. 

Kot se sliši iz krogov blizu Roberta goloba, je bil odstop direktorja Ukoma Dragana Barbutovskega, ki ga je nasledila žena novinarja Primoža Cirmana iz portala Necenzurirano, Petra Bezjak Cirman, le predstava za javnost, saj Barbutovski ostaja v Golobovem kabinetu, le na drugi poziciji. Skrbel bo za mednarodne komuniciranje.

Za vsakogar torej službica. kje so sedaj tiste preroške besede nekdanje poslanke Državnega Zbora Lidije Divjak Mirnik, ko se je po parlamentu drla DIKTATURA!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
80%
3.1km/h
75%
18°C
20°
15°
17°
Sat
12°
Sun
12°
Mon
12°
Tue
9°
Wed

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA