Golobov policist? Ob zmagi Gibanja svoboda streljal v zrak, v praksi pa ljudi javno žali in ponižuje?

Dušan Djogić, zajem slike

Tega, kot piše portal primorske novice Golobovega policista, ki je drugače pomočnik komandirja Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica (PPIU NG) Dušan Djogić, niti Tatjana Bobnar očitno ni odkrila.

So to policisti, ki so vredni svojega poklica?  Svoje flustracije, ta policist očitno rad prenese na družbane omrežja, kjer se izživlja, žali, ponižuje, zaničuje. Nad vulgarnostjo čivkov, ki da jih objavlja Djogić, je marsikateri uporabnik twitterja ostal odprtih ust. Objavil naj bi 162 domnevno spornih čivkov, iz katerih izhaja tudi, da je policija daleč od kakršnekoli depolitizacije. Pišejo Primorske novice.

Gre tudi za policista, ki podpira Roberta Goloba, kar je naznanil tudi javno (fotografija) in je 24. aprila, potem ko so bili razglašeni neuradni rezultati državnozborskih volitev, od veselja streljal z neslužbeno pištolo. Pred strelom je zaklical “za zmago”, video pa objavil na svojem facebook profilu.

Pri tem je grozljivo, da je policist v trdi temi streljal izven namenskega strelišča in tako resno ogrožal okolico. Krogla iz kratkocevnega orožja potuje s hitrostjo 300 metrov na sekundo in lahko zadane človeka tudi več sto metrov proč ter ga pri tem smrtno rani. Če so bili blizu kakšni nočni sprehajalci, Djogić seveda ni mogel vedeti. Če je že tako ali tako del slovenske tradicije, da so mnogi policisti hkrati levi aktivisti, pa je vendarle še bolj grozljivo, da poklicni policist takole nepazljivo in potencialno smrtonosno uporablja orožje.

Ta policist zagotovo nebi smel več prestopiti praga policije! Bo kdo ukrepal?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
59%
2.7km/h
0%
1°C
3°
-1°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA