Golobova ljubica in propadli TV voditelj Marcel Štefančič naj bi skupaj sestankovala

Tina Gaber in Marcel Štefančič

Tina Gaber, ljubica Roberta Goloba, očitno ni kar tako. Namesto, da sedi doma in “nabija” balkansko glasbo, se očitno dobiva z odpisanimi TV voditelji, ki si želijo priti nazaj na TV Slovenija?


Golobova ljubica ima očitno novo vlogo. Pogovore z odpisanimi, ali bolje rečeno odsluženii kadri na RTV. Kajti sedaj imajo Golobovi vse karte v rokah in na RTV lahko delajo kar želijo. Po tej logiki, se je tudi Tina Gaber, vpeljala v vlogo nekakšne mediatorke in že snuje načrte?

Kot razkriva Bojan Požar, kavarna SEM na Metelkovi, včeraj dopoldne. Ob kavi, kot poročajo viri, naj bi sestankovalaTina Gaber in Marcel Štefančič jr.. Kar nesporno potrjuje ponedeljkove napovedi portala Požareport, da bodo vse ključne kadrovske in programske zadeve, povezane z “osvobojeno” in “depolitizirano” RTV Slovenija, sprejemali ali vsaj potrjevali na relacijah med ožjim krogom predsednika vlade Roberta Goloba (Gibanje Svoboda) in nekaterimi vodilnimi politiki Levice, saj se premierjeva nova spremljevalka, ki, mimogrede, postaja vedno močnejša odločevalska figura neposredno blizu premierja Goloba, in nekdanji voditelj oddaje Studio City zagotovo nista pogovarjala o nutrijah in veganski prehrani.

Pa še to.  Igor E. Bergant, se menda ne bori za nobeno funkcijo, ostal naj bi “samo” voditelj Odmevov, to pa naj bi bilo povezano s tem, da želi ohraniti svoje zasebne posle zunaj javne televizije – moderiranje dogodkov in prireditev, kar je zanj zlata finančna jama. Piše portal Požar report.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
91%
16%
14°C
15°
13°
13°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.