Golobovanje! Po novem bo Bratuškova bdela nad pokojninami. Kaj se obeta Šarcu!

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

V Golobovi vladi je prostor tudi za propadle politike in propadle stranke. Očitno se parlament res spreminja v pravi cirkus.

Službice za Šarca in Bratuškovo

Kdor se predolgo igra z ognjem se opeče. In predolgo igranje Goloba z ljudmi bo zagotovo kmalu dobilo tudi epilog. Ljudje so odločili, da je Gibanje svoboda stranka, katera bo prevzela vladanje. So se pa tudi odločili, da marionete in kregarje

Očitno imata dva propadla politika, ki so jih volilci poslali na smetišče politike, Marjan Šarec in Alenka Bratušek veliko znanja, da bi ju celo za ministra predlagal najverjetnesjši mandatar Robert Golob. Čeprav se je sprva ugibalo, da bi lahko Šarec prevzel ministrstvo za obrambo, je tik pred zdajci prišlo do spremembe. Golob naj bi po poročanju časnika Delo vodenje ministrstva za regionalni razvoj ponudil nekdanjemu premierju Šarcu, obrambno ministrstvo pa Antonu Grizoldu. Piše Siol.net. Alenka Bratušek, pa naj bi po pisanju Dela prevzela novo ministrstvo za medgeneracijsko solidarnost, ki bo prvenstveno zadolženo za upokojence.

Kot bi se nekdo delal norca iz ljudi. Upokojenci, primite se za denarnice. nad vašimi pokojninami bo bdela Alenka Bratušek!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.