Golobovanje! Službo našli celo novinarskemu skrajnežu Blažu Zgagi

Blaž Zgaga
zajem slike, slika: nova24TV

Golobovi skrbijo, da levi ne ostanejo brez službic. Ko kadrujejo levi ni s tem nič narobe in nihče se ne razburja. Važno je da ne kadrujejo desni.

Skoraj neverjetno, a resnično. Med tem, ko bodo levi v prvem letu mandata te vlade zaposlili vse, kar leze in gre in se nekdanja poslanka Lidija Divjak Mirnik ne bo zato nič razburjala, kot se je ob prejšnji vladi, so našli celo delo za “neodvisnega” novinarčka Blaža Zgago, ki blesti po levem trosenju neumnosti.

Sicer je Blaž Zgaga (človek z res pravim priimkom) tudi nesojeni kandidat za poslanca, kjer je v volilni enoti    Ljubljana Šiška1, dobil pičlih 589 glasov, ali sramotnih 6% glasov. Če za v parlament ni dober, pa je Zgaga zagotovo odličen za novo službico, katero mu bodo plačali davkoplačevalci. Zgaga bo po novem namreč svetovalec nevljudni ministrici Dominiki Švarc Pipan.

Kot je zapisal Milan Videtič na svojem Facebook profilu: “Ooo kjuuuut! Blaž Zgaga ima šiht! 16.4. me je označil za propagandista nekega medija in neke stranke (čeprav nisem v nobeni), le zato, ker sem ga označil za medijsko-političnega skrajneža, ki se je zavlekel v #SD. 24.4. so se na volitvah moje besede “pozlatile”, namreč, ljudje pač ne volimo skrajnosti in Blaž ni pobral “niti za cukr” glasov. Ampak danes Bojan Požar oznani, da je Blaža obsijala karierna sreča! Namreč, nagrajeni neodvisni novinar postane odvisni politični svetovalec v kabinetu #pravosodja! Pa naj še kdo reče, da Slovenija ni dežela priložnosti!!”

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
31%
4.1km/h
0%
35°C
37°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA