Golobu se uresničuje želja? Portal Siol se pogreza na nivo režimskega trobila

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Portal Siol postaja Golobovo trobilo. Po tem, ko ga je prevzel levičarski agitator, ki je na twiterju ne dolgo nazaj pisal nesmisle proti vladi Janeza janša.

“Portal Siol je padel na raven portala Necenzurirano. Še bolj zaskrbljujoče pa je dejstvo, da Mihael Šuštaršič očitno podpira homofobijo in konflikt interesov po novem povezuje s spolno usmerjenostjo. Kakšne spolne usmeritve so novinarji RTV Slovenija, naj ga ne briga,” se je na hude obtožbe Siola pod okriljem novega odgovornega urednika Šuštaršiča odzval direktor TV Slovenija Uroš Urbanija.

Šuštaršič je tako razglašalec Golobovih novic. Šuštaršič se je že kmalu po prevzemu portala v državni lasti lotil uničevanja prispevkov, ki se nanašajo na Fotopub, Golobove milijonske nagrade in o prikritem paradržavnem financiranju novinarke ter piarovke Svobode Vesne Vuković. Prav tako so se znesli nad poročanjem o Golobovi enormni nezakoniti plači v državni Gen-I, ko je bil Golob še predsednik uprave tega podjetja.

Velike skrbi vzbuja tudi totalitaren vzvod za ustrahovanje – odstavitev s položaja na podlagi suma kaznivega dejanja, kar si gotovo zasluži ustavno presojo. Tudi na portalu Siol pomagajo obglavljati zakonito vodstvo RTVS pred iztekom mandata. Trenutno tranzicijsko vlado neizmerno boli, da levica prvič v zgodovini ni odločilen, vodilni faktor v tej inštituciji, zato si na vsak način prizadeva za zamenjavo … To kaže na njeno avtoritarno, nelustrirano naravo … Prav zato so se Golobovi preko svojega “Siol podaljška/lovke” oziroma servilnega Šušteršiča lotili propagandne obdelave direktorja TV Slovenija Uroša Urbanije, ki je že opozoril, da se nivo nekdaj uglednega in strokovno podkovanega medija spušča na nizkotno, propagandistično raven režimskega trobila Necenzurirano.

Več na Nova24TV

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.