Golubovič o “resnih” namenih LMŠ in praskanju po riti?

Branko Golubovič
Branko Golubovič, slika twitter

Brane Golubovič v razpravi v državnem zboru včasih res preseže samega sebe. Neverjetno je bilo, da je Golubovič v parlamentu sam kliče po sodelovanju.

Golubovič o praskanju po riti

LMŠ bi rada sodelovala. To ni fraza, ali pravljica. To je resnični stavek ki ga je izrekel vodja poslanske skupine LMŠ Brane Golubovič. Njegovi iskreni nameni pa so bili, tako, kot vedno uperjeni zoper delo te vlade. Za zaključek pa je svojo namero po sodelovanju začinil še s praskanjem po riti!

Kot je zapisal mariborski poslanec SDS Dejan Kaloh: “Zdaj na MVK Golubović o tem, da ima LMŠ “iskrene namene” in potem doda še nekaj o “praskanju po riti”. Opomba pod črto za ti 2 besedni zvezi: 1) antipod – gre še za en hinavski manever puškometalcev 2) LMŠ je to v aktualnem mandatu udejanjala 100%.”

Goluboviča sedenje v prvi vrsti v cerkvi, v času volivne kampanije za župana Kamnika, ni očitno izučilo prav nič, da bi se pri besedah mogoče bolj kulturno obnašal.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.