Gospa Benedetti nad Janšo zaradi gumba! Ko gre za levake, pa je tiho!

Ksenija Benedetti in predsednik vlade Janez Janša

Gromozanski diplomatski spodrsljaj, s katerim je Janez Janša osramotil sebe, predvsem pa Slovenijo, se razume alarmantna izjava, ki jo je medijem namenila gospa Benedetti, nekdanja vodja državnega protokola.

BENEDETTIJEVA NAD JANŠO ZARADI GUMBA

Neumnost Benedettijeve je obrodila sadove pri levih medijih, ki so novico o “spodrsljaju” Janeza Janše pograbili, kot vroče napihnjene (leve) žemljice. Res neverjetno. Janez janša je na suknjiču imel zapeta dva gumba namesto enega. kakšne neverjeten škandal?

Mevlut Cavusoglu in Janez Janša. FOTO: Vlada RS

A problem Benedettijeve verjetno tiči nekje drugje. V imenu Janez Janša, seveda.  Gospa Benedetti ni bila vedno tako natančna. Leta 2008 se je voditeljici protokola (njej sami) izmuznil veliki svetovljan, predsednik republike Danilo Türk, ki je angleško kraljico Elizabeto II. cukal kar za komolec, piše portal Časnik.si.

Tudi ob pobalinskem izzivanju večine poslancev iz Levice in posameznikov iz SD z oblačili, na katerih so totalitarni simboli in portreti krvoločnih revolucionarjev, bi lahko kaj postorila s svojo strokovno avtoriteto. Namesto nepristranske kritike o kulturi oblačenja, na kar se nedvoumno spozna, na družbenih omrežjih in v rumenem tisku levičarjem pomaga preštevati žrtve covida-19 in število izpraznjenih postelj v domovih za ostarele ter pripoveduje pravljico o Janševem gumbu ali kraljični na zrnu graha.

Primož Siter,poslanec Levice s provokativno majico”, foto: Nova24

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.